DVA TROFEJA SA PODMLAĐENIM TIMOM Odbojkaši Vojvodine i bez titule sezonu ocenili kao veoma uspešnu

S. B.

31. 03. 2024. u 16:20

ODBOJKAŠI Vojvodine su izgubili oba meča četvrtfinala plej-ofa od Karađorđa i stavili tačku na sezonu, koja je u našem najtrofejnijem odbojkaškom kolektivu ponela epitet uspešne.

ДВА ТРОФЕЈА СА ПОДМЛАЂЕНИМ ТИМОМ   Одбојкаши Војводине и без титуле сезону оценили као веома успешну

OKV

Jer, Novosađani su već sa dva osvojena trofeja, 16. titulom pobednika Kupa Srbije i pobedničkim peharom Super kupa, obeležili čitavu sezonu i pored činjenice da su prošle jeseni potpuno podmladili tim.

- Sezona je ocenjena uspešnom, jer su naši mladi igrači pokazali talenat i umeće, osvojili dva značajna trofeja i sada je najvažnije da nastavimo da radimo u istom ritmu. Naravno, treniraće se sa mladim igračima, raditi u svim aspektima igre, da bi bilo što više dobrih stvari i, što je najvažnije, nastavićemo ulagati u njih, u našu mladost- ne krije zadovoljstvo Đorđe Đurić, sportski direktor odbojkaša Vojvodine.

Vojvodina je oba meča četvrtine finala plej ofa izgubila od Karađorđa 2:3. Posebno je bio zanimljiv duel u „Spens-u“, gde su Novosađani poveli sa 2:0 i posle puno preokreta i velike borbe na obe strane, pružili ruku za čestitke gostima iz srca Šumadije.

Marko Narančić, strateg ekipe, uz čestitke je naglasio da je rival iz Topole bio bolji u četvrtfinalnom dvomeču i zasluženo prošao u narednu fazu plej ofa.

- Čestitke ekipi Karađorđa, jer kada te suparnik pobedi dva puta, možeš samo da čestitaš. Moj tim nije loše odigrao te dve utakmice. Međutim, jednostavno u završnicama setova nismo imali sigurnosti. Odbojkaši Karađorđa su bili precizniji od nas i uspešno su dobijali taj brekove. Ipak, kada se sve sabere, sezona je za nas jako uspešna – zaključio je trener Narančić.

 Koncentracija

Branko Kopitić, korektor Novosađana, smatra da je izostanak koncentracije mlade ekipe sa „Spens-a“ bio odlučujući faktor.

- Mi smo svi jako mladi igrači. U oba duela, koji su bili veoma teški, pokušali da pronađemo to nešto što će nam dati tračak energije. Imali smo prijem napad, blok... sve je išlo kako bi trebalo, ali pad koncentracije je iskoristila iskuna ekipa Karađorđa i nadigrala nas. Za nas je sezona završena sa dva trofeja, pripremamo se za dalje i nastavljamo da radimo - rekao je Kopitić.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)