SRAMOTA EKIPE VILIJAMSA U F1: Na VN Australije će biti samo 19 bolida evo zbog čega

S. R.

22. 03. 2024. u 20:03

NA početku VN Australije u nedelju rano ujutro (5.00) biće 19 umesto uobičajnih 19 bolida. Razlog je taj, jer je Aleksandar Albon slupao mašinu Vilijamsa tokom slobodnog treninga. Nažalost, britanski tim je dospeo na stub srama, pošto nema rezervnu šasiju i morala je da primora drugog vozača Logana Sardženta da ustupi bolid.

СРАМОТА ЕКИПЕ ВИЛИЈАМСА У Ф1: На ВН Аустралије ће бити само 19 болида ево због чега

Foto AP

- S obzirom da bolid Albona ne može da se popravi, a kako nemamo rezervni bolid, tim je doneo odluku da do kraja trkačkog vikenda Albon bude u bolidu Logana Sardženta, koji neće učestvovati na trci u Australiji. Iako nije napravio grešku i ne treba da ispašta, ovu odluku smo doneli na osnovu procene da nam je ovo najbolja šansa da eventualno dođemo do poena ovog vikenda. Ne možemo da nađemo reči da zahvalimo Loganu i na njegovoj posvećenosti ekipi - saopštila je ekipa.

Inače, na prva dva treninga najbolji su bili vozači Meklarena Lando Noris i Ferarija Šarl Lekler, uoči rano jutrošnjih kvalifikacija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu