BOKSERSKI SPEKTAL U HALI "ALEKSANDAR NIKOLIĆ": Babić i Kulhulova obeležili takmičenje "Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić

Novosti online

18. 03. 2024. u 22:37

VLADAN Babić i Kristiha Kulhulova najbolji su boskeri na 61. međunarodnom turniru "Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić. Na takmičenju održanom u Hali "Aleksandar Nikolić" svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji ugostio je 93 boksera i 35 bokserki iz 16 zemalja sveta, od Bolivije, preko Bangladeša, do Francuske, Rusije, Kipra, Belgije, Kazahstana, Jermenije..

БОКСЕРСКИ СПЕКТАЛ У ХАЛИ АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ: Бабић и  Кулхулова обележили такмичење Београдски победник - меморијал Бранко Пешић

FOTO: Bokserski savez Srbije

U muškom delu turnira održano je 13 borbi, a Babić je u finalu superteške kategorije pobedio Kazahstanca Oizasa Bukaeva 4:0. Na korak do medalje stali su Omer Ametović, koji je poklekao od dvostrukog svetskog šampiona Sanžara Taškenbaeva, a Almir Memić je potučen od Diasa Molžigitova.

Kod dama, održano je 10 borbi, a pehar je pripao Kulhulovoj, koja je bila bolja u finalu u kategoriji do 63 kilograma od Francuskinje Megan de Kler 5:0. Jasmina Nađ je bez borbe došla do zlata, jer joj je meč predala takođe srpska takmičarka Sandra Bril. Ni Dragana Jovanović nije ulazila u ring u finalu, jer joj je susret predala Francuskinja Kaejla Mopin.

Ovaj turnir je bio jedna od poslednjih provera za bokserke i boksere, koji će učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu za seniorke i seniore. EP će biti održano u hali "Aleksandar Nikolić" od 15. do 29. aprila ove godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!