"ORLOVI" SE OKURAŽILI: Rukometaši Srbije igraju drugi meč sa Poljskom

S. K.

16. 03. 2024. u 22:25

OSMEH se polako vraća "orlovima". Rukometaše je i te kako ohrabrila pobeda u prvom prijateljskom meču sa Poljskom (26:25). Drugi duel dve selekcije je u nedelju (12.30) u Krakovu, a u našem taboru se nadaju da će igrati još bolje nego u petak. Uostalom, dueli sa Poljacima pomažu da se što bolje uigraju za okršaje sa Špancima u baražu za odlazak na SP 2025. godine.

ОРЛОВИ СЕ ОКУРАЖИЛИ: Рукометаши Србије играју други меч са Пољском

FOTO: N. Paraušić

- Bila je to jako bitna utakmica za nas sa novim selektorom Borisom Rojevićem. Mislim da smo jako dobro trenirali u Kovilovu i da su momci to preneli na teren. Normalno, dešavalo se da bude i nesporazuma, jer imamo dosta kvalitetnih igrača i svako želi da da svoj maksimum. Mislim da smo pobedili veoma kvalitetnu ekipu, sa vrhunskim igračima. U trenucima kada su mogli da prelome tada smo pružili najbolji otpor i prelomili mi njih. Mislim da je ovo vrlo dobar početak za nas, novog selektora i stručni štab. Nastavićemo što bolje da treniramo, da budemo kvalitetniji, da budemo što spremniji za nedelju i utakmice koje će dolaziti - ističe za RSS golman Dejan Milosavljev.

I Miloš Kos je zadovoljan kako su "orlovi" igrali u prvom od dva prijateljska meča sa Poljskom:

- Odlično smo otvorili utakmicu, vodili. Zadražali smo prednost u nastavku. U drugom poluvremenu smo imali mali pad u igri i izvukli se iz toga, trijumfovali i idemo dalje. Odlično smo igrali, čestitao bih novom selektoru na prvoj pobedi i imali smo energiju tokom cele utakmice. Želeli smo pobedu, što smo i ostvarili u našem prvom susretu i očekuje nas da se što bolje pripremimo za sledeću utakmicu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)