SA ŠVAJCARCIMA BORBENO, TAČNO I PRECIZNO : Rukometaši Vojvodine u utorak u Šafhauzenu startuju u Top 16 Lige Evrope

S. B.

12. 02. 2024. u 16:32

RUKOMETAŠI Vojvodine u utorak, 13. februara, u Švajcarskoj startuju u Top 16 fazi Lige Evrope namereni da, pored uobičajene borbenosti, ostave i sjajan utisak.

СА ШВАЈЦАРЦИМА БОРБЕНО, ТАЧНО И ПРЕЦИЗНО : Рукометаши Војводине у уторак у Шафхаузену стартују у Топ 16 Лиге Европе

S.B.

Jer, Novosađani u Šafhauzenu, gde njihov rival Kadeten ne zna za poraz već godinu dana, izlaze na megdan domaćinu bez „pola tima“ koji su razredile povrede ključnih igrača. To potvrđuje trener šampiona Srbije, Boris Rojević, koji je pred superligaški derbi minulog vikenda sa Partizanom kuburio zbog povreda trojice igrača, Aidi Aziza, Darka Milenkovića i Miljana Vukovljaka, a sada su na tom spisku i Stefan Dodić, zbog neoubičajene povrede mišića i Vukašin Vorkapić, zbog preloma lakta u meču s Partizanom.

- Reč je o zaista neverovatnim povredama koje nam otežavaju da nastavimo evropsku bajku a veoma smo zadovoljni plasmanom među 16 i naravno da se potajno nadamo daljem plasmanu- kaže trofejni trener Rojević.- U Šafhauzenu nastupamo bez šestorice igrača, poslednji u nizu povređen je naš reprezentativac Vorkapić pa smo na put poveli nekoliko kadeta, igrača rođenih 2007. godine. Situacija pred prva dva meča u Evropi za nas je veoma teška, ali moramo da stisnemo zube. Pobedu u Švajcarskoj ne možemo da obećamo, ali u borbu nikada nema sumnje, to je odavno deo nas.

Rukometaši Vojvodine, koji u domaćem takmičenju ne znaju za poraz ove sezone, u prethodnih osam dana odigrali su tri derbija na tri fronta. Osvojili su Superkup, pobedivši pančevački Dinamo (32:22), nadigrali Crvenu zvezdu (33:29) za plasman u polufinale “Kupa profesor dr Branislav Pokrajac“ i u borbi za superligaške bodove, trijumfovali nad Partizanom, 30:25.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)