SLAVLJE "MUSKETARA": U Kraljevu odbojkaši Ribnice ubedljivi protiv Mladog Radnika - 3:0

G. ĆIROVIĆ

22. 12. 2023. u 22:42

Petu prvenstvenu pobedu ostvarili su večeras pred svojim navijačima odbojkaši kraljevačke Ribnice i tako napravili veliki korak ka sigurnom opstanku u superligaškom društvu.

СЛАВЉЕ МУСКЕТАРА: У Краљеву одбојкаши Рибнице убедљиви против Младог Радника - 3:0

G.Šljivić (arhiva)

U 12. kolu BPŠ Superlige popularni "musketari" su u novoj hali sportova kraj Ibra sa maksimalnih 3:0 (25:19, 27:25, 25:17) savladali Mladi Radnik iz Požarevca.

Najefikasniji u redovima Kraljevčana bio je Mladen Bojović sa 10 poena, dok su Luka Kostić, Vladan Aleksić i Vladimir Gajović po pet puta poentirali, a kod gostiju bolju partiju od ostalih pružio je Aleksandar Gmitrović sa 9 poena.

Posle pauze zbog novogodišnjih i božićnih praznika, u narednom 13. kolu Ribnica će gostovati u Nišu istoimenoj ekipi, dok će Mladi Radnik ugostiti Vojvodinu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave