PRESREĆAN POSLE PORAZA: Strateg odbojkašica Jedinstva Jovo Caković ponosan na devojke, koje su u Istanbulu izgubile od Vakifbanke sa 3:1

S. K.

07. 12. 2023. u 12:48

NEKAD i poraz sportistu učini srećnim. Starteg odbojkašica Jedinstva iz Stare Pazove nije krio da je prezadovoljan kako su devojke igrale u četvrtom kolu grupe A Lige šampiona u Istanbulu protiv evropskog prvaka Vakifbanke - 1:3 (22:25, 25:21, 25:19, 25:17). Šampionke Srbije u petom kolu, 10. januara, u Rumi dočekuju Milano, za koji igra Teodora Pušić.

ПРЕСРЕЋАН ПОСЛЕ ПОРАЗА: Стратег одбојкашица Јединства Јово Цаковић поносан на девојке, које су у Истанбулу изгубиле од Вакифбанке са 3:1

FOTO: CEV

Protiv Vakifbanke, za koju je dva seta odigrala Bianka Buša i osvojila dva poena, najraspoloženije su bile Branka Tica i Tamara Miljević sa 15 poena.

U drugom meču grupe A Milano, predvođen Paolom Egonom, savladao je francuski Miluz sa 3:1.

TABELA: Milano 12, Vakifbanka 9, Jedinstvo 2, Miluz 1 bod.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024