SRPSKI ŠAMPION U TOP 16 LIGE EVROPE: Novi podvig rukometaša Vojvodine

Novosti online

28. 11. 2023. u 21:50

RUKOMETAŠI Vojvodne plasirali su se u Top 16 Lige Evrope.

СРПСКИ ШАМПИОН У ТОП 16 ЛИГЕ ЕВРОПЕ: Нови подвиг рукометаша Војводине

RK Vojvodina

Večeras u „Slanoj bari“ pred punim tribinama svojih navijača, nadigrali su po drugi put predstavnika Severne Makedonije, skopski Alkaloid 34:29 (16:11) i ispisali nove stranice klupske istorije.

Novosađani su meč petog kola „f“ grupe, drugog po rangu evropskog takmičenja, odigrali veoma borbeno i zrelo. Stekli su prednost od pet pogodaka razlike pred finiš prvog poluvremena, održali je do pauze i u nastavku, takođe maštovitom i sigurnom igrom stigli do trijumfa protiv odlične ekipe iz Skoplja, koja se nije predavala. Izabranici trofejnog trenera Borisa Rojevića su sredinom drugog dela meča ubacili u višu brzinu, odigrali na veoma visokom nivou ne dozvolivši rivalu da ozbiljnije pripreti.

Srpski šampion sa četiri pobede i porazom, osvojenih osam bodova,  deli čelnu poziciju u grupi „F“ sa predstavnikom Danske, Bjeringbroom,  s kojim će da se odmeri u poslednjem meču grupne faze, 5. decembra u Silkeborgu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)