JAKŠIĆ PAUZIRA MESEC DANA: Zvezda Novog Beograda i kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije obnovio povredu desnog lakta

S. K.

27. 11. 2023. u 22:16

JEDAN od najboljih vaterpolista Novog Beograda i kapiten Srbije Nikola Jakšić je prošle srede na utakmici Lige šampiona sa Brešom (13:5) obnovio povredu desnog lakta i prema procenama lekarskog tima našeg šampiona moraće da pauzira najmanje mesec dana.

ЈАКШИЋ ПАУЗИРА МЕСЕЦ ДАНА: Звезда Новог Београда и капитен ватерполо репрезентације Србије обновио повреду десног лакта

FOTO: AP

U saopštenju Novog Beograda ističe da je to veliki udarac za klub, jer ih ovog vikenda, 2. i 3. decembra očekuje finalni turnir Kupa Srbije, a 6. duel sa Sabadeljom, koji će odlučivati o pobedniku grupe A Lige šampiona. Sjajni bek tako neće moći da pomogne svojim drugovima u napadu na trofej koji im nedostaje, Kup Srbije.

Jakšić ove sezone igra u odličnoj formi,a do povrede je dao 19 golova uz 12 asistencija.

Vest iz Novog Beograda sigurno je i te kako zabrinula selektora Srbije Uroša Stevanovića. Jakšić je vođa nove generacije, koja je na nedavnom SP u Fukuoki osvojila četvrto mesto. Nadamo se da će Nikola moći da pomogne drugovima na EP od 4. do 16. januara u Dubrovniku i Zagrebu i na SP od 4. do 17. februara u Dohi. Na oba takmičenja se vadi karta za Olimpijske igre 2024. u Parizu, gde Srbija brani zlato iz Tokija 2021,

Podsetimo, na EP se vadi jedna viza, a na SP preostale četiri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)