BILI SMO UPLAŠENI, IZGUBLJENI: Starteg odbojkaša Partizana Bojan Janić razočaran posle poraza od Tirola

S. K.

11. 11. 2023. u 18:11

ODBOJKAŠI Partizana na startu turnira grupe 5 druge faze kvalifikacija za Ligu šampiona nisu razočarali malobrojne navijače u SC "Master", već i svog stratega Bojana Janića. Iskusni stručnjak ne može da shvati da su se njegovi puleni predali i pre nego što je počeo duel sa Tirolom iz Insburka - 0:3 (14:25, 21:25, 12:25). Beograđani večeras (20.00) igraju sa Budvom, a u nedelju (20.00) se sastaju sa Las Palmasom.

БИЛИ СМО УПЛАШЕНИ, ИЗГУБЉЕНИ: Стартег одбојкаша Партизана Бојан Јанић разочаран после пораза од Тирола

FOTO: M. Vukadinović

- Nije mi toliko žao zbog poraza, koliko zbog načina na koji se desio. Bukvalno bez "zrna baruta", potpuno bledi, uplašeni, kao da smo juniori, a nemamo toliko mladu ekipu. Pripremali smo se, puno smo pričali, stvarno smo želeli da pokažemo zube, da budemo poletni. Ništa od toga nismo pokazali. Najveća krivica je što stalno pozivamo publiku da dođe i onda vidi ovo. Nemamo pravo da se nadamo da će drugi put doći. To je tužno i baš mi je krivo. Odgovornost je moja, a šanse su minimalne da idemo dalje - rekao je za sajt OSS trener Partizana Bojan Janić.

TABELA: Tirol 3, Las Palmas 3, Budva 0, Partizan 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave