OŠK PARAĆIN U PRVOJ LIGI SRBIJE ZA ŽENE: „Overile“ titulu na turniru u Paraćinu (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

06. 11. 2023. u 11:10

TAKMIČARKE OŠK Paraćin poslednjeg dana Prve lige centralne Srbije za 2023. godinu za žene savladale su oba svoja protivnika – Veliku rokadu iz Kragujevca i ŠK Radnički iz Ćuprije – "overivši" time osvajanje titule koju su uspele da obezbede dan ranije.

ОШК ПАРАЋИН У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ ЗА ЖЕНЕ: „Овериле“ титулу на турниру у Параћину (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Prvo mesto osvojeno je sa svih pet pobeda i maksimalnih petnaest meč bodova, čime su takmičarke OŠK Paraćin obezbedile sebi mesto za narednu godinu u Prvoj ligi Srbije za žene – prvi rang takmičenja.

Drugi klub iz grada na Crnici, ŠK Paraćin, zauzeo je drugo mesto sa 12 meč bodova, dok su pobedom u poslednjem kolu protiv direktnih rivala šahistkinje ŠK Ekonomist iz Niša došle do trećeg mesta i bronzane medalje.

Iz Prve lige centralne Srbije ispale su dve najslabije ekipe, ŠK Slanuša iz Užica i ŠK Radnički iz Ćuprije.

Na ceremoniji zatvaranja ovog turnira, održanog u Paraćinu u kompleksu „Prestiža“, nagrade su uručili glavni sudija Lige Igor Lukić, predsednik Skupštine ŠSCS Saša Jevtić i Dragan Dinić, potpredsednik Skupštine ŠSCS.

Ulaskom u Prvu ligu Srbije ženska ekipa OŠK Paraćin izjednačila se po uspehu sa muškom ekipom ovog kluba, koja se u prvom rangu takmičila 2017. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini