PARTIZAN U DRUGOJ RUNDI: Crno-beli posle pobede odbojkaša Olimpijakosa nad Radnikom nastavljaju borbu za Ligu šampiona

S. K.

25. 10. 2023. u 21:50

PRVI cilj je ispunjen. Odbojkaši Partizana su se plasirali u drugu rundu kvalifikacija za grupnu fazu Ligu šampiona, pošto je večeras iz trke na turniru u Beogradu ispao Radnik iz Bijeljine, koji je posle crno-belih izgubio i od Olimpijakosa sa 3:1 (25:10, 25:18, 18:25, 25:20). Beograđani i Grci sutra (18.00) u dvorani „Aleksandar Nikolić“ odlučuju o pobedniku grupe.

ПАРТИЗАН У ДРУГОЈ РУНДИ: Црно-бели после победе одбојкаша Олимпијакоса над Радником настављају борбу за Лигу шампиона

CEV

Večeras je grčki šampion opravdao ulogu favorita, iako se psle 2:0 opustio i omogućio prvaku BiH da izbori častan poraz. Najubojitiji kod crveno-belih bili su Pajenka sa 14 i Zupani sa 13. Kapiten Dragan Travica, sin nekadašnjeg selektora Srbije Ljubomira Travice, osvojio je 6 poena.

Inače, u drugoj rundi formiraće se dve grupe sa četiri ekipe. Grupnu fazu izboriće pobednici grupa i najbolja drugoplasirana ekipa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave