"FRADI" NIJE BAUK: Vaterpolisti Crvene zvezde u Ligi šampiona dočekuju Ferencvaroš

S. K.

06. 10. 2023. u 22:53

SLAVNI Fradi stiže na Dorćol. Vaterpolisti Crvene zvezde u drugom kolu grupe C Lige šampiona na svom bazenu, SC "Milan Gale Muškatirović" sutra (20.00) dočekuje Ferencvaroš, koji je ovog leta pojačao nekadašnji kapiten Novog Beograda Dušan Mandić sa nadom da mogu da naprave iznenađenje.

ФРАДИ НИЈЕ БАУК: Ватерполисти Црвене звезде у Лиги шампиона дочекују Ференцварош

FOTO: M. Vukadinović

- Samo maksimalnim angažovanjem i odvažnom igrom možemo da pružimo što jači otpor, možda čak i da ih iznenadimo. Nadam se da ćemo ispuniti dogovor, da ćemo pokazati da smo sa razlogom u eliti. Samo imamo i mi svoje kvalitete i mislim da možemo da se nadigravamo sa njima - ističe trener crveno-belih Aleksandar Filipović.

O Ferencvarošu sve najlepše. Strateg Zvezde vidi ga kao jednog od velikih favorita u Ligi šampiona.

- Jaka, kvalitetna i iskusna ekipa, koja ima snagu da izbori fajnal-for. Jači su nego lane, ovu sezonu su počeli na najbolji mogući način, osvajanjem Kupa Mađarske. Ali, mi smo dokazali da imamo kvalitet i znanje da se borimo sa najjačima. Igramo na našem bazenu, ako dođu navijači, imaćemo igrača više, a onda je sve moguće. Pobedu na obećavam, ali da ćemo pružiti maksimum to sigurno - kaže Filipović.

Crveno-beli su danas trenirali dva puta, vežbaće i sutra na dan utakmice. U ekipi neće biti kapitena Dušana Markovića, koji brani boje Kazahstana na Azijskim igrama.

- Važan nam je svaki trening. Ipak, smo u Top 16 u Evropi. Ima dosta utakmica, nas kasnije očekuje i duel sa hergenovskim Jadranom, koji je na našem nivou - naglasio je Filipović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave