ŠUMADINCI JURE EVROKUP: Vaterpolisti Radničkog od petka do nedelje na turniru u Rijeci

Novosti online

21. 09. 2023. u 12:12

NISU uspeli u svom gradu da izbore grupnu fazu Lige šampiona, sada žele da se dokazuju u Evrokupu. Vaterpolisti Radničkog sutra (19.45) na kvalifikacionom turniru u Rijeci igraju sa domaćim Primorjem. U subotu se sastaju sa Solarisom, a u nedelju sa Oradeom. Prve dve ekipe izboriće narednu fazu.

ШУМАДИНЦИ ЈУРЕ ЕВРОКУП: Ватерполисти Радничког од петка до недеље на турниру у Ријеци

Foto arhiva VN

- Očekivanja su najviša, idemo da pobedimo sve tri utakmice, iako znamo da će to biti jako teško. Prva utakmica protiv domaćina, sigurno i najteža na ovom turniru, mogla bi umnogome da nam olakša dalji put ukoliko je dobijemo, ali daleko od toga da će sve rešiti, jer su sve ekipe kvalitetne i imaju šansu za prolaz - kaže za sajt Radničkog golman Stefan Todorovski.

Riječani se polako vraćaju u vrh hrvatskog vaterpola, imaju mlade igrače, dobre strane i crnogorskog asa Darka Brguljana. Za Oradeu igraju naši povremeni reprezentativci Radoslav Filipović i Petar Velkić, dok je Solaris vratio hrvatskog reprezentativca Antonija Petkovića, Roka Pelicarića i doveo je blizance Roka i Duju Akrapa iz Mornara.

- Sve tri utakmice će biti podjednako teške, svaka na svoj način, ali se nadam prolazu i siguran sam da ćemo u tome uspeti, ako odigramo kako treba i ispoštujemo sve dogovore - zaključio je Todorovski.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave