SEĆANJE NA ŽARKA PETROVIĆA I RADOVANA DABIĆA: Odbojkaši Vojvodine organizuju 14. turnir "Memorijal velikana"

Novosti online

19. 09. 2023. u 17:21

„MEMORIJAL velikana“, 14. po redu međunarodni turnir u znak sećanja na odbojkaše Vojvodine, Žarka Petrovića (1964-2007) i Radovana Dabića (1963-2017), biće održan od 22. do 24. septembra u Hali sportova u Petrovaradinu.

СЕЋАЊЕ НА ЖАРКА ПЕТРОВИЋА И РАДОВАНА  ДАБИЋА: Одбојкаши Војводине организују 14. турнир Меморијал великана

S.B.

To su danas najavili Nikola Salatić, direktor, Marko Narančić, trener i Žarko Kisić, odbojkaš Vojvodine, i potvrdili da će pored našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektoiva učestvovati PAOK iz Grčke, Salonit iz Slovenije i Levski Sofija iz Bugarske.

- Biće to odlična generalna proba za našu podmlađenu ekipu pred nastupajuće prvenstvo- kaže strateg Narančić.- Ljubitelji odbojke će imati priliku da pogledaju šest, sasvim je izvesno, kvalitetnih mečeva. U svemu tome ima mnogo emocija, jer Dabić je bio trener Petroviću i meni i voleo bih da sa igračima izgradim odnos kao što su njih dvojica imali prema meni.

U petak igraju Levski- Paok (17) i Vojvodina- Salonit (19.30), u subotu u istom terminu Levski- Salonit i Vojvodina- Paok a u nedelju, Salonit- Paok u 11 i Vojvodina – Levski u 13 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!