SRBIJA DEMOLIRALA BELGIJU: Odbojkašice nastavile da gaze na Evropskom prvenstvu, Tijana Boškković sve zabrinula

Novosti online

24. 08. 2023. u 21:14

ODBOJKAŠICE Srbije nastavile su da nižu pobede na Evropskom prvenstvu. Snagu naše reprezentacija osetila je Belgija koja je poražena sa 3:0 (25:13, 25:13, 25:19).

СРБИЈА ДЕМОЛИРАЛА БЕЛГИЈУ: Одбојкашице наставиле да газе на Европском првенству, Тијана Бошкковић све забринула

FOTO: CEV

Aktuelne vicešampionke Starog kontinenta su furiozno otvorile meč. Brzo su stekle ubedljivu prednost koja je bila nedostižna za protivnice.

Dominacija izabranica Đovanija Gvidetija nastavljena je i u drugom setu. Koliko je Srbija bila moćna najbolje se može videti u tome da je Belgija svedena na samo 13 poena u oba seta.

Nešto bolji otpor su pružile su rivalke naše selekcije u trećem segmentu meča, ali to nije bilo dovoljno da se na bilo koji način ugroze dvostruke uzastopne svetske šampionke.

Ipak, veliki problem nastao je u drugom setu kada je najbolja igračica naše reprezentacija Tijana Bošković pokazal da više ne može. Ona je povredila levu nogu, pa ostaje nada da nije ozbiljnije prirode.

Do kraja utakmice umesto nje je igrala Ana Bjelica. Nema dileme da bi izostajanje 26-godišnjakinje iz Trbinja bio veliki udarac za Srbiju.

Srbija je grupnu fazu okončala na prvom mestu sa maksimalnim učinkom - 5:0, pa će u osmini finala igrati protiv Švedske. Taj meč na programu je 27. avgusta u Briselu.

BONUS VIDEO: Novosti na treningu "orlova" u Manili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave