"MUSKETARI" NA TRI FRONTA: Odbojkaši kraljevačke Ribnice počeli pripreme za novu sezonu

G. ĆIROVIĆ

08. 08. 2023. u 15:52

Predvođeni novim trenerom i sa izmenjenim igračkim kadrom, odbojkaši kraljevačke Ribnice počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuju izazovi na tri fronta – nacionalnom šampionatu i Kupu i evropskom Kupu izazivača.

МУСКЕТАРИ НА ТРИ ФРОНТА: Одбојкаши краљевачке Рибнице почели припреме за нову сезону

G.Šljivić

Na mestu šefa struke Milana Simojlovića nasledio je Miloš Živanović nastavljajući tako tradiciju isključivo kraljevačkih trenera na klupi popularnih „musketara“. Iz prošlogodišnjeg sastava u klubu su ostali kapiten Ivan Todrorvić, korektor Mladen Bojović, libero Nikola Maričić i bloker Vladimir Gajović. U klub se vratio iskusni Vladan Aleksić, a dogovoren je i dolazak primača servisa Luke Kostića, makedonskog reprezentativca.

- Tim još nije kompletiran, pregovaramo sa nekolicinom igrača, a tu su i mlade snage koje će svakako dobiti svoju šansu. Rano je za bilo kakve prognoze, videćemo kako će sve izgledati kada se tim formira i uigra – kaže kapiten i ujedno sportski direktor Ribnice Ivan Todorović dodajući da će se, najverovatnije, kompletne pripreme odraditi u Kraljevu uz bar desetak kontrolnih mečeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)