ANA BJELICA U POLJSKOJ: Jedna od naših najiskusnijih odbojkašica pojačala Gort iz Lođa

Novosti online

17. 07. 2023. u 13:25

KOREKTORKA Srbije Ana Bjelica iz Rumunije se seli u Poljsku. Jedna od naših najiskusnijih odbojkašica pristupila je ekipi Gort Budovolanji iz Lođa, pišu tamošnji mediji.

АНА БЈЕЛИЦА У ПОЉСКОЈ: Једна од наших најискуснијих одбојкашица појачала Горт из Лођа

FOTO: M. Vukadinović

Podsećaju i da je Ana Bjelica u TAURON ligi igrala za Hemik Police (2013-2015) i Radomki Radom (mart-maj 2021). Trofejna odbojkašica ponikla je u Crvenoj zvezdi, a osim u Srbiji igrala je u Poljskoj, Turskoj, Brazilu, Švajcarskoj, Francuskoj, Italiji, Rumuniji i Kini.

Bjelica je u Poljskoj sa Hemikom bila prvak 2014, 2015, a osvojila je i nacionalni Kup i Superkup. Sa reprezentacijom Srbije ima dva svetska zlata, dve titule prvaka Evrope i evropsko srebro, kao i bronzu na Olimpijskim igrama.

Ana Bjelica je rođena 3. aprila 1992. godine u Beogradu. Visok je 190 cm i igra na poziciji napadača. U karijeri je dva puta igrala u poljskoj ligi - u Hemik Police (2013-2015) i u Radomki Radom (mart-maj 2021). U seniorskoj karijeri iskustvo je sticala u ukupno 12 klubova srpske, poljske, turske, brazilske, švajcarske, francuske, italijanske i rumunske lige.

- Uzbuđena sam što se vraćam u Poljsku i daću sve od sebe da ostvarimo ciljeve - rekla je za poljske medije Ana Bjelica.

U klubu očekuju da im mnogo pomogne u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?