VOJVODINA DOVELA ISKUSNOG TEHNIČARA: Posle 16 godina Žarko Kisić ponovo među novosadskim crveno-belima

Novosti online

30. 06. 2023. u 19:50

IGROM odbojkaša Vojvodine u novoj sezoni dirigovaće Žarko Kisić. Iskusni tehničar će posle 16 godina ponovo obući crveno-beli dres. Kisić je igrao za mlađe kategorije našeg najtrofejnijenig kluba, a kao senior igrao je na F4 Top tims kupa, bio prvak države (2007),a ima i dva pehara Kupa.

ВОЈВОДИНА ДОВЕЛА ИСКУСНОГ ТЕХНИЧАРА: После 16 година Жарко Кисић поново међу новосадским црвено-белима

Foto: Ilustracija

Potom je karijeru nastavio u inostranstvu, a igrao je i za srpske klubove, Partizan i Mladi radnik...

- Ovo će biti moja jubilarna dvadeseta sezona i drago mi je da ću biti baš u Vojvodini. Zanimljivo je da sam upravo ovde potpisao i prvi profesionalni ugovor. Dogovorili smo se na obostrano zadovoljstvo. Svi znamo koji su nam ciljevi, radićemo naporno, boriti se i truditi se da svi budemo u sinergiji, ali i da pomognemo mlađim igračima da izađu na pravi put. Upoznat sam sa time da će ekipa biti podmlađena, ali to može da nam bude samo veći motiv da budemo još uporniji i odlučniji - ističe za sajt OK Vojvodina Žarko Kisić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)