TRAGEDIJA: Poginuo sportista, pao kroz prozor sa 18. sprata

Novosti online

23. 06. 2023. u 16:46

SPORT su zadesile tužne vesti.

ТРАГЕДИЈА: Погинуо спортиста, пао кроз прозор са 18. спрата

Foto M. Anđela

Naime, 21-godišnji ruski hokejaš Georgij Savin poginuo je usled pada kroz prozor sa 18 sprata.

Isprva su mediji Ruske Federacije samo ovo javili o hokejašu podmoskovskog Vitjaza, ali su tokom popodneva počeli da se otkrivaju još neki detalji o njemu.


On je živeo sa devojkom u stanu zgrade u kojoj je njegov klub igračima obezbeđivao mesto za život dok za Vitjaz igraju.


Kako se ispostavilo posle tragedije, devojka Gerogija Savina je bila pod tušem kada se kobni pad desio, a čim je videla da njenog dragog nema u stanu, te da je prozor otvoren, spazila ga je kako nepomično leži na travnjaku.


- Savin je na licu mesta preminuo usled ozbiljnih povreda, a njegova devojka je izletela kroz ulazna vrata i nadvila se nad mrtvim sportistom. Shvativši da je njen momak preminuo, rasplakala se, a komšije kažu da su vrisci devojke mogli da se čuju čak i kroz zatvorene prozore - piše ruski "Vojs" magazin.


Iako bi ova smrt mogla da se podvede pod nesrećan slučaj, lokalna Ren televizija ističe da je "Gerogij imao finansijske probleme u poslednje vreme", te da je "bio nervozan, jer nije video da mu se karijera razvija u dobrom pravcu".


On je igrao 13 mečeva za seniorski tim Vitjaza u Kontinentalnoj hokejaškoj ligi (KHL) tokom sezone 2021/2022, ali je potom prebačen u Rjazan VDV koji se nadmeće u VHL-u. U tom klubu je čak igrao i juniorske mečeve, što je možda razlog za nezadovoljstvo koje pominje televizijska stanica Ren.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)