SRBIJA U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA! Mladi vaterpolisti posle drame s Hrvatima preslišali Grčku!

S. K.

16. 06. 2023. u 18:29

SREBRO je u džepu, napada se zlato. Vaterpolisti Srbije su se plasirali u finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina u Bukureštu pošto su u polufinalu preslišali Grčku sa 14:8 (4:1, 4:2, 4:2, 2:3). Izabranici Miloša Korolije u subotu (18.30) će za krunu boriti sa Mađarskom ili SAD.

СРБИЈА У ФИНАЛУ СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА! Млади ватерполисти после драме с Хрватима преслишали Грчку!

FOTO:

Dan nakon istinske drame i velikog podviga protiv Hrvatske, Martinović i drugovi su od početka krenuli silovito, iz sve snage.

Već u prvoj četvrtini su vodili sa 4:1, a na poluvremenu sa 8:3, kada su se odlepili na 12:4 bilo je jasno da je rešeno pitanje pobednika. Grci su bili nemoćni, bezidejno, uspeli su samo da u finišu ublažili poraz. Briljirao je Luka Gladović sa pet pogodaka, a istakao se i golman Petar Pajković sa devet odbrana.

"Delfinima" je tako ostao još jedan korak da odbrane zlato iz Praga 2021.

Srbija: Pajković (9 odbrana), Jauković, Dimitrijević 2, Gladović 5, Kojić 2, Gavrilović, Božović 1, Urošević, Martinović 1, Brešćanski 1, Stanić, Kovačević 2, Virijević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)