JURIŠ NA TREĆI TROFEJ : Rukometaši Vojvodine u finalu Kupa Srbije dočekuju pančevački Dinamo

Novosti online

07. 06. 2023. u 18:40

PORED 10. uzastopne titule šampiona Srbije i prvog evropskog pehara pobednika Kupa EHF, rukometaši Vojvodine u klupskim vitrinama traže i mesto za pehar pobednika nacionalnog kupa „Dr Branislav Pokrajac“. Želje Novosađana su da i u najmasovnijem takmičenju prigrle trofej i čitavoj sezoni daju epitet „istorijska“.

ЈУРИШ НА ТРЕЋИ ТРОФЕЈ : Рукометаши Војводине у финалу Купа Србије дочекују панчевачки Динамо

RKV

U četvrtak, 8. juna, u 17.45 časova u prvom meču finala ( revanš je 11. juna u Pančevu) dočekuju u svojoj „Slanoj bari“ Dinamo, namereni da sa navijačima, za koje je obezbeđen besplatan ulaz, proslave osvojene trofeje i krenu u pohod na novi.

- Pozivamo sve navijače, sve kojima je Vojvodina u srcu, sve ljubitelje rukometa koji poštuju ovo što naši momci rade, da ih pozdrave, da im tako ukažu veliko poštovanje za sav napor da srpski rukomet podignu na viši nivo- kaže u dahu Darko Jevtić, direktor kluba.- Vojvodina je uspela da dovede Evropu u Novi Sad, ali i da u kontinuitetu pobeđuje evropske klubove na strani. Nismo više samo epizodisti, već konkurentni sa svima. Takođe, očekujemo novu priliku u borbi za trofej protiv Dinama protiv koga smo imali dva teška meča u „plej- ofu“.

Miljan Vukovljak, kapiten Novosađana, u ime saigrača ne skriva želje i ambicije da se osvoji i treći trofej u sezoni na izmaku.

- Hoćemo da osvojimo pehar pobednika Kupa Srbije i završimo sezonu kako dolikuje- ističe Vukovljak.- Dinamo je iskusna i oštra ekipa i znamo da nas ne očekuje ni malo lagan posao. Ipak, želimo da odigramo još jedan sjajan meč. Zato pozivamo publiku u „Slanu baru“ u što većem broju. Nama igračima podrška sa tribina mnogo znači. Zato se i bavimo rukometom, da neko to vidi, da gleda, da uživa u igri i lepim potezima, a na kraju da svi zajedno slavimo novi pehar.

Favoriti

PO rečima Darka Jevtića, direktora Vojvodine, za šampione Srbije je pehar pobednika nacionalnog kupa, izuzetno važan trofej.

- Dinamo je odlična ekipa, predvođena sjajnim stručnjakom, ali smatram da je trenutno Vojvodina bolja, što na parketu mora i i da dočaže. Cilj je da ulogu favorita opravdamo u obe utakmice- kaže Jevtić.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati