SAOPŠTENJE RK PARTIZAN: Veću mržnju od strane jednog sportskog rivala nikad u svojoj istoriji nismo osetili

Novosti online

22. 05. 2023. u 15:08

U RUKOMETNOM klubu Partizan su se oglasili posle prve finalne utakmice plej-ofa sa Vojvodinom (28:32) u Novom Sadu. Ističu da je atmosfera u SC "Slana bara" sve vreme bila neprijateljska, ali i tvrde da neće da odgovore na isti način, već će se fer i sportski boriti do kraja. Drugi meč igra se u sredu (18.00) na Banjici.

САОПШТЕЊЕ РК ПАРТИЗАН: Већу мржњу од стране једног спортског ривала никад у својој историји нисмо осетили

Printskrin/RTS

U saopštenju se kaže:

- Posle sinoćnog gostovanja u Novom Sadu i najblaže rečeno nesportske atmosfere koja je trajala tokom čitave utakmice, ne možemo a da se ne oglasimo i skrenemo pažnju na to da veći pritisak i mržnju od strane jednog sportskog rivala nikada u svojoj istoriji nismo osetili.

Nezapamćeno je da predsednik jednog kluba pokazuje srednji prst navijačima gostujućeg tima i provocira ih tokom čitave utakmice. Dok su na Banjici prva tri reda iza klupa igrača i zapisničkog stola uvek prazna, na Slanoj bari se iz prvih redova visi nad glavom klupama i delegatu i sa salvama uvreda, vrši pritisak na glavne aktere, sudije i delegate tokom cele utakmice.

O tome kako aktuelni šampion države dočekuje gostujuće klubove pokazuje i to da su neki od prijatelja RK Partizan posle utakmice zatekli isečene po dve gume na kolima, tako da mnogi nisu mogli da se vrate iz Novog Sada - navode crno-beli.

Naročito su u Partizanu iznenađeni ponašanjem trenera rivala, za kog su rekli da ako bude u bilo kom stručnom štabu nacionalnih selekcija, neće tamo slati svoje igrače:

- Ponašanje glavnog trenera Borisa Rojevića nedopustivo je za nekoga ko pre svega treba da bude pedagog i primer mladim igračima. Ako takav trener ponovo bude deo bilo koje reprezentacije Srbije, igrači Partizana neće nastupati u tim selekcijama.

Šteta je što klub koji je devet godina zaredom osvajao titulu nema sportske manire i ponašanje koje priliči jednom šampionu. Partizan neće odgovarati na isti način. Fer i sportski smo se borili tokom cele sezone i tako će biti do samog kraja - zaključuje se u saopštenju RK Partizan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna