TITULA ILI ZAPLET: Odbojkašice Jedinstva u ponedeljak u četvrtoj finalnoj utakmici dočekuju Ub

S. K.

23. 04. 2023. u 23:04

ODBOJKAŠICE Jedinstva u ponedeljak imaju drugu meč loptu. Devojke iz Stare Pazove sutra od 18 časova u četvrtoj finalnoj utakmici plej-ofa na svom terenu pokušaće treći put da savladaju Ub i prvi put u istoriji postanu prvakinje Srbije. Ukoliko Slađana Erić i drugarice izjednače na 2:2 u pobedama, majstorica će se igrati 27. maja u Ubu.

ТИТУЛА ИЛИ ЗАПЛЕТ: Одбојкашице Јединства у понедељак у четвртој финалној утакмици дочекују Уб

https://liga.ossrb.org

- Srećan sam što vodimo sa 2:1 i što igramo na svom terenu. Pokušaćemo da posle poraza u trećoj utakmici izađemo jači, da analiziramo šta nismo dobro radili kako bismo pokušali bolje da odigramo neke situacije u četvrtom meču. Očekuje nas paklen duel – ističe trener Jedinstva Jovo Caković.

Branka Tica veruje da će se danas radovati:

- Nije realno da se finalna serija završi u tri utakmice. Moramo što pre da zaboravimo poraz u Ubu i nadam se da ćemo na svom terenu dati sve od sebe kako bismo podigle pehar u Staroj Pazovi.

Optimizam se vratio i u redovima Ubljanki, koje sa više samopouzdanja dolaze u Staru Pazovu.

- Stalno pričam devojkama da nema odustajanja. Najbitnije je da smo produžile seriju, da smo dokazale da smo dostojne finala, da možemo više nego u prva dva meča. Jedisntvo je i dalje favorit, vodi sa 2:1 u pobedama, borićemo se i pokušati da izborimo majstoricu – optimista je trenerka Uba Marijana Boričić.

Simona Petranović veruje da imaju snage da izbore majstoricu:

- Verujem u ovu ekipu, diže se kao Feniks iz pepela. Tek ćemo da pokažemo koliko vredimo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024