IZAZOVNA GRUPA ZA SRBIJU: Selektor rukometašica Uroš Bregar veruje da će se plasirati na EP

Novosti online

21. 04. 2023. u 12:36

RUKOMETAŠICE će se za odlazak na EP od 29. novembra do 15. decembra u Švajcarskoj, Austriji i Mađarskoj u kvalifikacionoj grupi 6 boriti sa Crnom Gorom, Turskom i Bugarskom. Kvalifikacije traju od 11. oktobra do 7. aprila iduće godine. Prve dve selekcije iz svake grupe i četiri najbolje trećeplasirane izboriće šampionat Starog kontinenta.

ИЗАЗОВНА ГРУПА ЗА СРБИЈУ: Селектор рукометашица Урош Брегар верује да ће се пласирати на ЕП

FOTO: RSS

- Veoma atraktivna i izazovna grupa za nas s obzirom na trenutak u kojem se nalazi naši tim. Crna Gora je svakako favorit, ali verujem da sa svim protivnicima možemo da igramo i što je još važnije, izborimo plasman na EP 2024. godine. Nakon kvalifikacija za SP koje su bile rezultatski odlične i veoma emotivne, jedva čekamo naredne aktivnosti i nova okupljanja devojaka - rekao je za sajt RSS selektor Uroš Bregar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!