BORBA ZA ČETVRTO MESTO: U poslednjem kolu ARKUS lige rukometašice Mladosti i Medicinara jure plej-of

Novosti online

21. 04. 2023. u 12:32

RUKOMETAŠICE stavljaju tačku na ligaški deo prvenstva. U plej-of su se sigurno plasirali Jagodina, Bekament i Železničar, dok će poslednje kolo odgonetnuti ko će biti četvrti: Mladost NP ili Medicinar. U niži rang se sele Bor, Kikinda i Pančevo.

БОРБА ЗА ЧЕТВРТО МЕСТО:  У последњем колу АРКУС лиге рукометашице Младости и Медицинара јуре плеј-оф

FOTO: RSS

PAROVI poslednjeg, 22. kola ARKUS Superlige za rukometašice, subota: Mladost NP - Pančevo (17.30), Kikinda - Bekament (15.00). Jagodina - Vojvodina (19.00). Nedelja: Železničar - Medicinar (19.00). Ponedeljak: Naisa - Radnički (19.00). Slobodan je Bor.

TABELA: Jagodina 36, Bekament 30, Železničar 26, Mladost NP 20, Medicinar 20, Vojvodina 18, Radnički 16, Naisa 15, Bor 15, Kikinda 9, Pančevo 5.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)