BRAZILCI ZBOG PARA ODUSTALI OD SVETSKOG PRVENSTVA: Budžetom nije planirano...

Novosti online

20. 04. 2023. u 17:36

MUŠKA i ženska vaterpolo reprezentacija Brazila neće učestvovati na SP od 16. do 29. jula u Fukuoki. Brazilci, koji su se kao osvajači srebrne medalje na Panameričkom prvenstvu, saopštili su da kada su pravili budžet za 2023. nisu planirali da igraju na šampionatu sveta.

БРАЗИЛЦИ ЗБОГ ПАРА ОДУСТАЛИ ОД СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА: Буџетом није планирано...

N. Paraušić

Oni su obaveštavaju Svetsku federaciju saopštili da njihova odluka nije neočekivana...

- Glavni cilj vaterpolo reprezentacija je da olimpijsku vizu izvade na Panameričkim igrama koje će se održati i Santjagu u Čileu. Zbog toga je deo bidžeta opredeljen za treninge i pripremne utakmice u Evorpi. Format SP smanjio bi i te kako budžet i učinio planirane akcije neizvodljivim - ističe se u saopštenju Saveza, koji prenosi sajt "Total-vaterpolo".

Sada svetska federacija mora da pronađe selekcije koje će zameniti Brazil. Muškarci su trebali da igraju u grupi C sa Hrvatskom, Mađarskom i Japanom, a dame sa Grčkom, Italijom i JAR.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna