SRBI NA FINALNOM TURNIRU: Fukse Dejana Milosavljeva i Mijajla Marsenića boriće se za trofej Lige Evrope za rukometaše

Novosti online

19. 04. 2023. u 11:57

RUKOMETAŠI Fukse Berlina, čije su zvezde naši Dejan Milosavljev i Mijajlo Marsenić, plasirali su se na finalni turnir Lige Evrope, koji će se održati 27. i 28. maja u nemačkom Flensburgu. "Lisice" su u revanš meču četvrtfinala savladali švajcarsku Kadeten Šafhauzen sa 30:24 i tako nadoknadili minus iz prve utakmice - 33:37.

СРБИ НА ФИНАЛНОМ ТУРНИРУ: Фуксе Дејана Милосављева и Мијајла Марсенића бориће се за трофеј Лиге Европе за рукометаше

FOTO: RSS

Milosavljev je imao osam odbrana, a pet minuta pre kraja dobio je crveni karton, posle sudara sa Zoranom Markovićem iz Šafhauzena. Mijajlo Marsenić je postiga dva gola.

Osim Berlinaca na F4 plasirali su se Gopingen, Monpelje i Granjoles.

Rezultati revanš utakmica četvrtfinala Lige Evrope: Fukse - Kadeten 30:24 (prvi meč 33:37), Nekse - Gopingen 27:31 (23:32), Monpelje - Sporting 31:30 (32:32), Flensburg - Granjoles 27:35 (31:30).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima