ZABORAVILE PRVE MEČEVE: Odbojkašice Jedinstva u drugoj finalnoj utakmici u utorak dočekuju Ub

S. K.

17. 04. 2023. u 10:49

EUFORIJE nema u Jedinstvu, niti bele zastave u Ubu. Odbojkašice iz Stare Pazove su u prvoj finalnoj utakmici plej-ofa prošle subote slavile sa 3:0 (25:16, 25:14, 25:17), ali su svesne da je serija tek na početku. Pulenke Jova Cakovića sutra (18.00) na svom terenu dočekuju pobednice Kupa odlučne da još jednom izvuku najbolje iz sebe. Treće utakmica igra sa 21.aprila u Ubu, eventualna četvrta 24.u Staroj Pazovi, a peta, 27.opet u Ubu.

ЗАБОРАВИЛЕ ПРВЕ МЕЧЕВЕ: Одбојкашице Јединства у другој финалној утакмици у уторак дочекују Уб

odbojkaški savez srbije

- Neverovatan posao radimo u poslednje vreme. Idemo pravim putem, raduje što napredujemo u nekim stvarima. Samo moramo da zaboravimo prvu utakmicu, moramo da se ponašamo kao da smo izgubili, da se ponašamo bez euforije. Važno je da dočekamo što sigurnije drugu utakmicu, koja je novo iskušenje za nas. Smatram da smo posle finala Kupa Srbije, 26.februara, mnogo naučili i da igramo sada bolje – naglašava strateg Jedinstva Jovo Caković.

Strateg Ubljanki Marijana Boričić priznaje da kod njih u prvoj utakmici ništa nije funkcionisalo i da nisu očekivali da će da pruže slabu partiju:

- Dobro smo igrale polufinalu seriju i neprijatno smo iznenadile sebe kako smo odigrale prvi meč. Drugi meč moramo da odigramo bolje i kvalitetnije. Mada smo smanjile šansu da osvojimo titulu, učinićemo sve da finalnu seriju učinimo zanimljivijom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju