NAJNOVIJE vesti vezane za rat u Ukrajini prilično su zbunile i same Ukrajince, a tiču se Kijevsko-pečerske lavre (ili, "Kijevo-pečerske", kako je oni zovu).

mig

29.03.2023. 17:52

Ovo su radili fašisti u drugom svetskom rai i sada rade fačisti iz ukrjane po naredbe zelenog, a on dobija pare od bajdena da im se semo ztarolo. pa i žena od bajdena je izjavila da on nezna šta će da priča dok ne dobije tekst.Žao mi je narora u ukrajini koje je ovaj zeleni poveo na ubijanje, a on sedi u kancelariji i sere po svima. Neka uzme oruže pa na prvu liniji fronta ali on nije sposoban za to jer mu je draža njgova koža ne vojnika koje šalje

Aleksandar veliki

30.03.2023. 08:21

To je ista politika zapada kao u crnoj gori tako i Ukrajini da razbiju jedinstvo pravoslavnih naroda.ali satani to neće uspeti.

SVE PO NACISTICKOJ SEMI

30.03.2023. 09:02

...KRENULO JE NAKON PADA BERLINSKOG ZIDA, prvo u Hrvatskoj, gde je "zutopuloveras" priznao fasisticki rezim, i tako otvorio pandorinu kutiju, i tu su uveli hrvatsku pravoslavnu crkvu umesto srpske pravoslavne, a nije ni cudo, jer vise skoro da i nema srba u Hrvatskoj, kasnije istom nacistickom semom, krenuli su u Montenegru, i sad je finale u Ukrajini.

Bogoljub

30.03.2023. 13:45

Kijevsko pečerska lavra je bašta Majke Božije! Ko digne ruku na to, digao je ruku na Duha Svetoga ,,Ovaj greh neće biti oprošten''