ATANASIJEVIĆ NA METI TRENTINA: Korektor Srbije, prema pisanju italijanskih medija, blizu povratka na Apeninsko poluostrvo

Novosti online

14. 03. 2023. u 12:58

ALEKSANDAR Atanasijević sigurno na leto napušta SKRA Belhatov i trenutne ne zna gde će nastaviti karijeru, da li u Poljskoj ili će se vratiti u Italiju. Zato su brojne spekulacije. Zato sada italijanski mediji pišu da će navodno pojačati odbojkaše Trentina. Pominje se i ostanak u Poljskoj, ali ne i ime kluba.

АТАНАСИЈЕВИЋ НА МЕТИ ТРЕНТИНА: Коректор Србије, према писању италијанских медија, близу повратка на Апенинско полуострво

FOTO: N. Paraušić

Odavno je objavljeno da Srećko Lisinac napušta Trentino i da će pristupiti Projektu iz Varašave. Na izlaznim vratima iz Padove je Dušan Petković. U ovom trenutku se ne zna gde će nastaviti karijeru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)