ŠTA OVO BI?! Srbija dala gol za pamćenje i nokautirala moćnu Norvešku! Rukometni triler: as u bolnici, drama na terenu, a onda... (VIDEO)

Novosti online

09. 03. 2023. u 21:51

SRBIJA opet igra rukomet onako... Kao nekad. Moćno, a za dušu. Mogli su to da na licu mesta vide oni koji su u Novom Sadu pratili meč "orlova" sa moćnom Norveškom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali i svi koji su pratili TV prenos. Dramatičan kraj bio je samo kulminacija nestvarne borbe naše nacionalne selekcije sa apsolutnim favoritom.

ШТА ОВО БИ?! Србија дала гол за памћење и нокаутирала моћну Норвешку! Рукометни трилер: ас у болници, драма на терену, а онда... (ВИДЕО)

Twitter / EHFEURO

Podsetimo, Srbija jeste pobedila Norvešku, ali gol kojim je taj duel rešen, a koji je Uroš Borzaš postigao u poslednjoj sekundi, što možete videti na snimku pred vama...

... samo je deo jedne velike slagalice koju su "orlovi" (sa sjajnim navijačima u "srpskoj Atini") sklapali za ovu pobedu koja ih je dovela na korak od plasmana na šampionat Evrope.

O tome je govorio selektor Toni Đerona, otkrivši sa kakvim problemima se sve susrela ekipa koju predvodi.

Ali, svoje obraćanje je najpre počeo - rečima upućenim nestvarnoj novosadskoj publici:

- Hvala ljudima koji su došli da nas podrže. Bio je ovo veoma važan meč. Imali smo mnogo problema, nekoliko igrača nije moglo da igra, Marko Milosavljević takođe, on je sada u bolnici... Igrači su dali sve od sebe. Veoma smo srećni zbog ove pobede, igrači su zaslužili, srećni smo i zbog ljudi koji su došli da nas podrže - izjavio je posle utakmice selektor Srbije. 


Junak pobede Uroš Borzaš istakao je da je timska igra odlučila pobednika, a ne on lično.


- Ova atmosfera koju smo danas doživeli je stvaro neverovatna. Veliko hvala ljudima što su došli. Mislim da smo stvarno dali 110 odsto, uspeli smo da pokrijemo neke nedostatke zbog igrača koji nam fale. Trudili smo se maksimalno. Svaka čast momcima. Nisam ja odlučio, ekipa je odlučila! - zaključio je Borzaš i poslao poruku koje su se držali i naši nekadašnji rukometaši, kada su harali Evropom i svetom:

Uopšte nije bitan pojedinac. Samo ekipa i zemlja za koju se igra.

Tako je, uz odličnu pripremu, a izuzetan napor, i savladana moćna Norveška.

BONUS VIDEO: IVANA VULETA ZA "NOVOSTI" PO DOLASKU U BEOGRAD: Moram da budem zadovoljna

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a