HATAJ IZGUBIO OSAM ODBOJKAŠICA, TRENERA I PREDSEDNIKA: Turski odbojkaški klub saopštio da je u zemljotresu stradalo mnogo njihovih članova

Novosti online

22. 02. 2023. u 13:26

NEDAVNO su u odbojkaškom klubu Hataja saopštili da zbog gubitaka brojnih sportista odustaju od daljeg takmičenja. Kako prenosi tamošnji portal "volejbolmagazin" klub je saopštio da su u zemljotresu poginule ukupno osam odbojkašice, četiri iz seniorskog tima, četiri iz omladinskoh. Poginuo je i šef strke Mehmet Bekmet, menadžeri klubova u obe kategorije, kao i predsednik kluba Erdal Sahilioglu.

ХАТАЈ ИЗГУБИО ОСАМ ОДБОЈКАШИЦА, ТРЕНЕРА И ПРЕДСЕДНИКА: Турски одбојкашки клуб саопштио да је у земљотресу страдало много њихових чланова

FOTO: AP/Tanjug

Naglasili su i da je "mnogo roditelja i sportista do kojih nisu mogli da dođu", Saopšteno je da su povređeni odbojkaš prvog tima Gulnaz Ozer i pomoćni trene Furkan Pehlivan. Obrazlažući svoju odluku zašto neće igrati u upravi su naglasili:

- Neka mesto onih koji su izgubili živote u zemljotresu, a posebno naših sportista, bude raj... Odlučili smo da ne učestvujemo u četvrtfinalu plej-ofa, jer ono što smo izgubili vrednije je od onog što možemo da dobijemo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna