RADNIČKI SE NE PLAŠI OLIMPIJAKOSA: Kragujevčani u utorak (16.30) u Atini igraju sa prvakom Grčke

S. K.

06. 02. 2023. u 11:22

VELIKI izazov za vaterpoliste Radničkog u Ligi šampiona. Kragujevčani u utorak (16.30 po našem vremenu) u sedmom kolu grupe B u Pireju izlaze na megdan Olimpijakosu, kojeg predvode Filip Filipović i trener Igor Milanović. Drugi naš predstavnik, Novi Beograd u sredu (19.30) u grupi B gostuje Sabadelju.

РАДНИЧКИ СЕ НЕ ПЛАШИ ОЛИМПИЈАКОСА: Крагујевчани у уторак (16.30) у Атини играју са прваком Грчке

FOTO: M. Vukadinović

- Olimpijakos je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige šampiona, tako da nas očekuje jako teška utakmica. Gledaćemo da iskoristimo ovu utakmicu na najbolji način i da se spremimo za izazove koji su pred nama u domaćem prvenstvu, Regionalnoj ligi i kasnije Ligi šampiona - istakao je za sajt Radničkog strater Uroš Stevanović.

Crveno-beli sa Pireja su proteklog vikenda osvojili šesti put zaredom Kup Grčke. U grupi imaju 15 bodova, koliko i Pro Reko i Barseloneta. Na svom bazenu nadigrali su šampiona Evrope i Italije i jedino su izgubili do Katalonaca. Prošle godine Radnički je u Atini izgubio sa 11:7, ali je slavio na svom bazenu sa 10:8. Kragujevčani pokušavaju da se uzdignu posle F4 Kupa Srbije, na kojem nisu odbranili trofej.

- Bitno je da se posle Kupa malo podignemo, jer nam sledi težak period tokom kog igramo veliki broj utakmica sa ozbiljnim ekipama u razmacima od tri dana. Olimpijakos ima vrhunske igrače na svim pozicijama, a sa klupe ih vodi Milanovićem. Najveća opasnost preti sa nezgodne strane, gde su Filipović i Vamoš, a daleko od toga da treba zanemariti veliki broj grčkih reprezentativaca. Uzeli su Kup ovog vikenda i sigurno je da u dobroj atmosferi dočekuju ovaj meč. Biće jako teško parirati im, a na nama je da pokažemo koliko možemo - naglasio je golman Stefan Todorovski.

S. K.

GRUPA A

SEDMO kolo grupe A, utorak: Olimpijakos - Radnički (16.30), Dinamo Tbilisi - Pro Reko (16.00), Hanover - Vuljagmeni (19.00), Jadran ST - Barseloneta (19.00).

TABELA: Pro Reko 15, Olimpijakos 15, Barseloneta 15, Radnički 8, Vuljagmeni 7, Jadran ST 7, Hanover 3, Dinamo T. 0 bodova.

GRUPA B

SEDMO kolo grupa B, sreda: Špandau - Jug (19.30), Sabadelj - Novi Beograd (19.30), Marselj - Breša (18.30), OSC - FTC (19.30).

TABELA: Breša 15, Novi Beograd 13, Ferencvaroš 12, Jug 8, OSC 6, Špandau 5, Sabadelj 4, Marselj 4 boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a