ZORAN TERZIĆ NAPUŠTA KORMILO FENERBAHČEA: Turski mediji pišu da će nekadašnji selektor Srbije na kraju sezone napustiti žuto-plave

Novosti online

20. 01. 2023. u 13:59

JEDAN od najtrofejnih svetskih odbojkaških trenera Zoran Terzić, kako piše turski portal "volejbol magazin", na kraju sezone napustiće kormilo Fenerbahčea. Priča se i da će nekadašnji selektor Srbije, a sada kormilar Rusije, na leto preuzeti moskovski Dinamo.

ЗОРАН ТЕРЗИЋ НАПУШТА КОРМИЛО ФЕНЕРБАХЧЕА: Турски медији пишу да ће некадашњи селектор Србије на крају сезоне напустити жуто-плаве

Zoran Terzić Foto M. Vukadinović

Odbojkašice Fenerbahčea u ovoj sezoni ne ostvaruju rezultate koje želi rukovodstvo kluba. Zato turski mediji uporno pišu o odlasku Terzića sa klupe žuto-plavih. Kao Terzićev naslednik spominje se selektor Poljske Stefano Lavarini, koji je i strateg italijanske Novare.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna