DEJAN SAVIĆ ODRŽAO MOTIVACIONI GOVOR: Pomoć rukometašima od strane bivšeg selektora Srbije

Novosti online

03. 01. 2023. u 15:01

Bivši vaterpolista, sada vaterpolo trener Dejan Savić posetio je rukometnu reprezentaciju Srbije u Staroj Pazovi i održao im motivacioni govor pred odlazak na Svetsko prvenstvo

ДЕЈАН САВИЋ ОДРЖАО МОТИВАЦИОНИ ГОВОР: Помоћ рукометашима од стране бившег селектора Србије

FOTO: RSS

Rukoemtaši Srbije se nalaze u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi gde se pripremaju za Svetsko prvenstvo, a Savić im je govorio o značaju atmosfere i međusobnog poverenja i rekao da su "time što su reprezentativci Srbije - već pobedili".

Kako je preneo Rukometni savez, Savić se osvrnuo i na detalje koje pomažu ekipi u situacijama kada ne ide najbolje.

- Svoje predavanje zaključio je time da su pojedinci zaduženi za atmosferu mnogo važni i da humor može biti presudan kako za atmosferu u timu, tako i za izlazak iz krize - navode se Savićeve reči.

Svetsko prvenstvo održaće se od 11. do 29. januara u Poljskoj i Švedskoj. Srpski tim otputovaće 5. januara i do početka takmičenja odigraće dve prijateljske utakmice. Srbija će igrati u Grupi E u Katovicama 13. januara protiv Alžira, dva dana kasnije protiv Nemačke, a 17. januara protiv Katara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)