ZVEZDA OSTALA BEZ "DŽEKPOTA": Čuveni napadač bio na korak do Marakane, a onda...

Novosti online

03. 01. 2023. u 10:41

GLAVNI zadatak Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku je pronalazak napadača. Crveno-beli su i te kako aktivni na tržištu.

ЗВЕЗДА ОСТАЛА БЕЗ ЏЕКПОТА: Чувени нападач био на корак до Маракане, а онда...

FOTO: FK Crvena zvezda/ Nikola Mitić

Pregovara se sa nekoliko igrača, ali jedno ime se posebno izdvajalo. Reč je o Mateju Vidri, Čehu koji je napravio zavidnu karijeru, piše "Maksbetsport".

Kao mlad je otišao iz domovine u Udineze, pa onda Briž i nekoliko puta se vraćao u Italiju i selio u Votford – tri puta. Imao je epizodu u VBA i dve solidne sezone u Derbiju. Zatim je od juna 2018. godine četiri sezone proveo u Barnliju i od prošlog leta je čekao klub, kao slobodan igrač.

Našao se na meti crveno-belih, vodili su se intenzivni pregovori, ali na kraju je Vidra posle decenije boravka u inostranstvu odlučio da se vrati kući i potpiše za Plzenj.

Upisao je 44 meča za reprezentaciju Češke i postigao sedam golova za najbolju selekciju svoje zemlje. Momak rođen 1. maja 1992. godine je upisao 106 nastupa u Premijer ligi i 187 u Čempionšipu, što je ogromno iskustvo.

Zvezda sada mora da se okrene drugim opcijama...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)