ĐOKOVIĆ OPET PROTIV FRANCUZA: Poznat drugi Novakov protivnik u Adelejdu

Novosti online

03. 01. 2023. u 12:22

NOVAK Đoković uspešno je preskočio prvu prepreku na turniru u Adelejdu u vidu Francuza Konstanta Lestjena, a naredni rival srpskog asa je takođe iz ove zemlje.

ЂОКОВИЋ ОПЕТ ПРОТИВ ФРАНЦУЗА: Познат други Новаков противник у Аделејду

Tanjug/AP

U pitanju je Kventin Alis (64. na ATP listi), koji do sada u karijeri nije osvojio nijednu titulu, niti je igrao neko ATP finale.

Zanimljivo, Novak je odigrao jedan meč protiv momka iz Bondija. Bilo je to 2016. godine na Australijan openu, a Srbin je slavio sa maksimalnih 3:0.

Najbolja odlika u igri ovog 26-godišnjaka je servis. Dokaz je i prvi meč u Adelejdu protiv Džordana Tompsona kada je imao 14 asova. Na tom susretu rivalu nije propustio nijednu brejk loptu, a izgubio je samo tri poena na prvi servis 27/30. Ipak, treba imati na umu i to da je Đoković najbolji riterner svih vremena.

Podsetimo, trenutno peti teniser sveta je odigrao dobar prvi meč po povratku u Australiju i opet je Francuz prepreka na putu ka trofeju.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024