AUSTRIJANCI SU VEOMA OPASNI: Rukometaši Vojvodine svesni da ih očekuje težak duel sa Kremsom u Evrokupu

Novosti online

02. 12. 2022. u 14:28

RUKOMETAŠI Kremsa su opasni, ali nisu nepobedivi. U Vojvodini dobro znaju da ih sutra (19.00) u Austriji očekuje veoma težak zadatak u prvom meču treće runde Evropkupa. I ne kriju da idu na pobedu, kako bi revanš dočekali sa što više samopuzdanje.

АУСТРИЈАНЦИ СУ ВЕОМА ОПАСНИ: Рукометаши Војводине свесни да их очекује тежак дуел са Кремсом у Еврокупу

Foto: Privatna arhiva

- Krems je lider austrijskog prvenstva i u svojim redovima imaju sjajne rukometaše. Setimo se da nas je pre nekoliko godina eliminisao austrijski prvak Bregenc. Oni imaju veliku podršku navijača, dvorana će biti puna, što će nas dodatno motivisati. Odigrali smo nešto slabije poslednje utakmice u prvenstvu i sada imamo priliku da to popravimo onda kada je najvažnije. Idemo u Austriju da pobedimo, samo takvim pristupom možemo dalje - kaže za sajt RK Vojvodine trener Boris Rojević.

Još dva naša kluba polažu ispit u Evrokupu. Dinamo iz Pančeva sutra (18.00) dočekuje Bešitkaš, a Partizan u nedelju (18.00) u Velenju igra sa Gorenjem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024