CILJ JE ODBRANA TITULE: Kapiten vaterpolista Novog Beograda Dušan Mandić smatra da su favoriti u Regionalnoj ligi

S. K.

06. 10. 2022. u 15:16

NOVI Beograd je jači nego prošle godine. Na vruću klupu seo je legendarni vaterpolista Živko Gocić, a tim srpskog i regionalnog šampiona pojačali su svetske zvezde kao što su Španac Granados i Grk Skumpakis. Novu sezonu otvoriće na svom bazenu, gde na turniru RL u subotu igraju sa zagrebačkom Mladosti a u nedelju sa Šapcem.

ЦИЉ ЈЕ ОДБРАНА ТИТУЛЕ: Капитен ватерполиста Новог Београда Душан Мандић сматра да су фаворити у Регионалној лиги

Dušan Mandić Foto M. Vukadinović

- Ekipa se još nalazi u pripremnom periodu. Pozitivna je stvar što smo i na Memorijalu Vlaho Bato Orlić odigrali dobro i mislim da postepeno, iz utakmice u utakmicu, podižemo formu. Očekuju nas dva meča u dva dana. Favoriti smo u oba duela, a ja mislim da smo i favoriti u reginalnoj ligi ove godine. Branićemo titulu i to nam cilj - istakao je na presu kapiten Dušan Mandić.

Strateg Živko Gocić je naglasio da su svesni važnosti utakmica, ali da na treninzima rade punom parom:

- Na startu Jadranske lige nećemo biti u punoj takmičarskoj formi, ali uveren sam da ćemo ova dva protivnika jako ozbiljno shvatiti. Potrudićemo se da ove mečeve iskoristimo i u svrhu pripreme svega onog što nam predstoji kasnije tokom sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DOBILI BATINE PA ZAPUCALI: Hicima usmrtili bivšeg vaterpolistu jer ih je, braneći mlađeg brata, na pumpi posložio kao pazl