"ŠAMAR" UME I DA PRIJA: Kapiten odbojkašica Crvene zvezde Ana Živojinović smatra da je bolje izgubiti na turniru nego u Superkupu

Novosti online

05. 10. 2022. u 13:08

NEKAD i poraz može da "prija". To priznaje novi kapiten odbojkašica Crvene zvezde Ana Živojinović posle lekcije igračica Uba u finalu memorijala "Dragan Šakotić - Šale". Iskusni primač nada se da će ekipa biti bolja kada je najvažnije, već u nedelju u finalu Superkupa protiv Železničara iz Lajkovca.

ШАМАР УМЕ И ДА ПРИЈА: Капитен одбојкашица Црвене звезде Ана Живојиновић сматра да је боље изгубити на турниру него у Суперкупу

FOTO: OSS

- Mislim da nije loše izgubiti utakmicu u pripremnom periodu. Bolje sada nego recimo u Superkupu koji igramo u nedelju. Ovo je na neki način i mali "šamarčić" da se otreznimo. Dobro je što se desilo tako nešto, da se i mi "spustimo na zemlju". Sledeći put, a nadam se da do toga neće doći, opet, ako se ipak desi da nam "voda uđe u uši" i da nemamo rešenje, mislim da ćemo bar ostati trezvene i znaćemo šta nam je činiti - ističe za sajt OK Crvena zvezda Ana Živojinović.

Lider crveno-belih podvlači da će Superliga i ove godine biti dosta izjednačena. Veruje i da će u Ligi šampiona pokazati koliko vrede.

- Odigraćemo dosta utakmica do starta u eliti. Više volim da idem od utakmice do utakmice. Sada nas čeka Superkup, pa domaći Kup, onda start u Ligi sa Partizanom... Ciljevi su i za ovu sezonu visoki, trudićemo se da to i ostvarimo - naglasila je Živojinovićka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri