BOKSERSKI SPEKTAKL: Fjuri se vraća iz penzije, zakazan obračun sa DŽošuom

Novosti online

13. 09. 2022. u 14:15

Menadžment britanskog boksera Entonija Džošue potvrdio je da je njihov klijent prihvatio ponudu Tajsona Fjurija za borbu koja bi trebala da se održi 3. decembra.

БОКСЕРСКИ СПЕКТАКЛ: Фјури се враћа из пензије, заказан обрачун са Џошуом

Foto: EPA

Fjuri je pre nedelju dana pozvao Džošuu na "Bitku za Britaniju" i svetski VBC pojas, pod uslovom da se borba održi pre kraja 2022. godine.

"Prihvatili smo sve Fjurijeve uslove i mislimo da bi 3. decembar bio idealan termin. Naravno, poštovaćemo Tajsonovu odluku, ako on smatra drugačije", naveli su iz tima Entonija Džošue, a preneo je Skaj sports.

Još nije definisano gde bi se dvojica najboljih britanskih teškaša u poslednjoj deceniji borila, ali spekuliše se da bi spektakl mogao da se održi na stadionu Vembli u Londonu, gde je Fjuri u aprilu nokautirao sunarodnika Dilana Vajta.

Tajson Fjuri u 33 borbe u karijeri ima 32 pobede i jedan remi protiv Dionteja Vajldera.

Sa druge strane, Entoni Džošua je u 27 borbi zabeležio 24 pobede i tri poraza - dva od Oleksandra Usika i jedan od Andresa Endija Ruiza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu