ARGENTINCI "NAGAZNA MINA": Gaučosi uz dosta muke izborili osminu finala SP za odbojkaše i biće veoma opasan rival favoritima

S. K.

31. 08. 2022. u 13:28

ČUDO se nije dogodilo. Odbojkaši Argentine su uz dosta muke izborili osminu finala SP u Poljskoj i Sloveniji pošto su protiv Egipta 1:2 pretvorili u 3:2. Bronzani sa Olimpijskih igara u Tokiju su zahvaljujući porazima od Holandije (2:3) i Irana (2:3), koji su im doneli dva boda, izborili mesto među četiri najbolje plasirane trećeplasirane ekipe.

АРГЕНТИНЦИ НАГАЗНА МИНА: Гаучоси уз доста муке изборили осмину финала СП за одбојкаше и биће веома опасан ривал фаворитима

Foto: Ilustracija

Inače, ko će se s kim sastati u osmini finala, od 3. do 6. jula u LJubljani i Glivicama, saznaće se večeras posle meča Italija - Kina. Ali jasno je da će Argentinci, kao i Kubanci, biti "nagazna mina" za favorite.

Ono što je sigurno je da je Poljska broj 1, a Sloveniija broj 2. Srbija ukoliko opravda ulogu favorita protiv Tunisa i pobedi sa 3:0 biće treća ili četvrta i igraće sa 13. ili 14. selekcijom na zajedničkoj tabeli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO NIKAD NISAM VIDEO U ISTORIJI FUDBALA Amer u čudu zbog poteza Orlova na meču protiv Brazila - svi mu se SMEJU