ODBOJKAŠI PROKOCKALI ŠANSE: Protiv Argentine sve bilo slabo

S. K.

19. 08. 2022. u 19:36

PRVI ispit na "19. Memorijalu Vagner" u Krakovu odbojkaši nisu položili. "Orlovi" su sinoć samo na mahove igrali dobro, što je bilo nedovoljno da se savlada agresivna Argentina - 1:3 (21:25, 25:19, 21:25, 18:25).

ОДБОЈКАШИ ПРОКОЦКАЛИ ШАНСЕ: Против Аргентине све било слабо

FOTO: OSS

Izabranici Igora Kolakovića večeras igraju sa Iranom, a sutra se sastaju sa Poljskom Nikole Grbića. Nedelju dana pre početka SP u Poljskoj i Sloveniji, naši asovi su uvideli da moraju mnogo toga da poprave u svojoj igri ukoliko žele da ostvare željeni rezultat.

Mada je vremena malo, optimizam i vera u sebe ne napušta Petrića i drugove. Protiv Argentinaca, Srbi su pokazali i dobre i loše strane. Ono što mora da zabrine je servis, koji nije bio agresivan da poremeti prijem "gaučosa". A rival je bio bolji i u ostalim elementima igre.

- Propustili smo šanse u prvom setu. U drugom smo pokazali da možemo da igramo dobro. U trećem smo vodili i sa nekoliko poena razlike, ali smo napravili greške koje obično ne pravimo i to nas je skupo koštalo - ističe za sajt OSS primač Srbije Pavle Perić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji