HRVATSKI SELEKTOR POLUDEO ZBOG SRBA: "Neću ja svako malo da gubim živce..."

Novosti online

09. 08. 2022. u 13:21

VATERPOLO reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku na startu turnira u italijanskom Sasariju sa 9:7 (3:0, 2:2, 2:4, 2:1), a selektor "barakuda" Ivica Tucak besneo je posle drugog uzastopnog poraza u prijateljskim utakmicama.

ХРВАТСКИ СЕЛЕКТОР ПОЛУДЕО ЗБОГ СРБА: Нећу ја свако мало да губим живце...

Foto: Tanjug/AP, N. Paraušić

Prethodno su njegovi izabranici izgubili od Mađarske, a oba puta dozvolili su da se protivnik odlepi na startu.

- Odigrali smo jako lošu utakmicu u svim segmentima, što me u ovoj fazi napornih treningane brine, ali postoji nešto drugo. Ono što me brine je da već drugu uzastopnu prijateljsku utakmicu ulazimo olako. Protiv Mađarske u Šibeniku 0:3, sada protiv Srbije 0:4. Trenirati i raditi ovoliko koliko radimo, a stvarno rade jako žestoko, naporno, pa da se uđe u utakmicu i gubiš 0:4… to je neverovatno. Nakon toga čak dođemo i do 6:6... to je stvar mentalnog pristupa - smatra Tucak.

Selektor naših suseda zapretio je igračima i posebnim metodama.

- Pa, neću ja svako malo da gubim živce pored bazena! Postoje metode s kojima se to može promeniti, samo se nadam da neću morati to da učinim. Od treninga pa nadalje. Nadam se da će shvatiti moju poruku, to je zbog njih - ostao je zagonetan Tucak o kojim to metodama je reč, ali je evidentno bio mnogo ljut na igrače zbog poraza od Srbije.

Turnir u Sasariju je pripremni uoči Evropskog prvenstva koje počinje 28. avgusta, a Srbija je u grupi sa Mađarskom, Slovenijom i Izraelom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)