ŠTA URADI RUS AMERIKANCU.... UFC spektakl se pretvorio u bolnu lekciju, Amer prozivao ruskog borca pred meč, a onda... (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 15:03

ULTIMEJT fajt šampionat (UFC) je prilično popularan u svetu, a ponekad te vrlo brutalne borbe za tili čas "obiđu planetu" putem interneta, zbog dešavanja u oktagonu. Jedno takvo dešavanje minule noći je izazvalo veliku pažnju.

ШТА УРАДИ РУС АМЕРИКАНЦУ.... УФЦ спектакл се претворио у болну лекцију, Амер прозивао руског борца пред меч, а онда... (ВИДЕО)

Foto Profimedia

Naime, američki borac Derik Luis je, u iščekivanju borbe s Rusom Sergejom Pavlovičem rekao da "nema pojma ko je taj rival", ostavivši tako utisak prilično nadobudnog takmičara, koji je prešao onu granicu pristojnosti u kojoj se može reći da ste bolji od suparnika, a da ga pritom ne omalovažavate.

Ruski takmičar nije se bavio takvim komentarima, već je rešio da ono što ima na umu, (po)kaže u oktagonu.

I, tamo je za jedan minut nokautirao američkog rivala, serijom izuzetno snažnih udaraca rukom.

Sudija je morao da prekine borbu jer Derik Luis nije uspevao više ni da se brani, pa iako se Amerikanac nedugo posle proglašenja pobede Rusa usprotivo, buneći se što je arbitar prekinuo meč, bilo je jasno da je sudija to s pravom uradio usled Pavlovičeve serije.

Kako je to izgledalo u oktagonu, možete pogledati i sami:

Inače, po završetku meča, Sergej Pavlovič je čuvenog američkog boksera Majka Tajsona javno upitao:

- Gvozedni, kako ti se čine moji bokserski potezi? Ja sam zadovoljan - rekao je Pavlovič, aludirajući to da je udarcima rukom savladao rivala iz Sjedinjenih Američkih Država.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!