JEZIVA SLIKA: Čuveni bokser pokazao povrede lica nakon bizarne nesreće (FOTO)

Novosti online

05. 07. 2022. u 19:25

ČUVENI bokser Giljermo Rigondo nedavno je imao bizarnu nesreću.

ЈЕЗИВА СЛИКА: Чувени боксер показао повреде лица након бизарне несреће (ФОТО)

Foto: EPA

Nekadašnji bokserski šampion sveta u bantam kategoriji, doživeo je stravične povrede kada mu je u lice eksplodirao ekspres lonac. Bokser je zadobio teške povrede lica i očiju te mu je karijera dovedena u pitanje.

Kubanac je četiri meseca nakon nesreće odlučio pokazati povrede lica. Objavio je fotografiju na društvenim mrežama uz poruku: "Svake noći kad zatvorim oči vidim ovo. Nekad je teško zaboraviti" - poručio je 41-godišnjak.

 

Još uvek nije poznato hoće li se kubanski bokser vraćati u ring. Šanse za to su male jer je doživeo povrede od kojih je na početku izgubio 80 posto vida.

Rigondo je istinska legenda boksa. Dvostruki je olimpijski i svetski prvak u bantam kategoriji, a uspeh iz amaterskog boksa preneo je i u profesionalne vode.

 

Kao profesionalac je bio šampion sveta u bantam i superbantam kategoriji, a prvi poraz doživeo je 2017. godine. od ukrajinskog boksera Vasila Lomačenka, koji mu je tom pobedom preuzeo titule.


BONUS VIDEO: UNCS pobednik 100. Derbija
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)