ENTONI DŽOŠUA SAMOUVEREN PRED REVANŠ: "Možete me spustiti, ali me ne možete zadržati dole"

Novosti online

23. 06. 2022. u 23:00

BRITANSKI bokser Entoni Džošua će pokušati da postane trostruki šampion u teškoj kategoriji 20. avgusta u Saudijskoj Arabiji kada će priliku za osvetu tražiti protiv Ukrajinca Aleksandra Usika, koji mu je u septembru prošle godine oduzeo četiri svetske titule.

ЕНТОНИ ЏОШУА САМОУВЕРЕН ПРЕД РЕВАНШ: Можете ме спустити, али ме не можете задржати доле

Foto AP

Usik je u prethodnom meču namučio Džošuu u 12 rundi na stadionu Totenhema u Londonu i pobedio jednoglasnom odlukom sudija. Ukrajinac je i dalje neporažen, dok je Britancu ovo drugi poraz u karijeri.

Ali, Džošua je uveren da je naučio iz njihove prve borbe i da će napraviti neophodne promene da bi ovaj put pobedio.

- Ako Bog da, nastupiću i postaću trostruki šampion sveta u teškoj kategoriji. Sjajna stvar je što imam drugu šansu. A to me je zapravo navelo da se bavim boksom. Kada sam bio mlad, s vremena na vreme upadao sam u male probleme, a moja druga šansa tada bio je boks. Zgrabio sam je obema rukama. Dakle, ako znate mene i moju priču, znate da sam ja kralj povratka. Možete me spustiti, ali me ne možete zadržati dole - rekao je Džošua.

Džošua je preokrenuo svoj prvi profesionalni poraz kada je nadigrao Endija Ruiza u još jednom revanšu u Saudijskoj Arabiji 2019. Doveo je i novog trenera  Roberta Garsiju. Međutim, njegov trener laže da će bokser morati da promeni taktiku za ovaj avgustovski meč sa Usikom.


- Mislim da je vodio taktički lošu borbu prošli put, ali to je prošlost. To se već desilo. Usik je bio bolji to veče. Čestitam mu, ali 20. avgusta ćemo učiniti sve što je potrebno da osvojimo te titule - zaključio je Garsija.

BONUS VIDEO: Međunarodni dan boksa u Beogradu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!