NOVI PREOKRET U SLUČAJU HRVATSKOG RUKOMETAŠA: Makedonska televizija ima dokaze da je Tot pretučen na smrt, privedene dve osobe

Novosti online

09. 04. 2022. u 16:07 >> 16:08

HRVATSKI rukometaš Denis Tot preminuo je od posledica udarca koga je dobio, javlja makedonska Telma TV.

НОВИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ХРВАТСКОГ РУКОМЕТАША: Македонска телевизија има доказе да је Тот претучен на смрт, приведене две особе

Foto: Fejsbuk

Tot je u noći između četvrtka i petka primljen u Hitnu pomoć u Skoplju nakon što je boravio u jednom noćnom klubu. Preminuo je u petak popodne, po prvoj verziji od posledica udaraca koje je dobio u tuči, a druga verzija, koja se kasnije pojavila nakon što nisu pronađeni tragovi nasilja na njegovom telu, bila je da je uzrok smrti srčani udar.

Tu drugu verziju juče je izneo i njegov rođeni brat, ali sada se makedonski mediji ponovo vraćaju prvoj, navodno sa čvrstim dokazima.

Makedonska televizija javlja da je reč o nasilnoj smrti i poziva se na izveštaj lekara sudske medicine prilikom obdukcije. U izveštaju stoji da je obdukcija pokazala kako je kobno bilo oštećenje mozga prouzrokovano udarcem u glavu.

Zvaničnu potvrdu o tome makedonska Telma TV dobila je od skopskog tužilaštva, a predmet će se otvoriti kad dokumentacija bude kompletirana. Uključene su tri osobe, od kojih su dve već privedene, a jedna je u begu. Za slučaj je dostavljen i snimak na kome se vidi da su Tot i ostali učesnici tuče bili u istom društvu u noćnom klubu u parku.

Tek treba da se ustanovi da li je reč o ubistvu ili o nasilju sa smrtnom posledicom.

BONUS VIDEO - Soba za molitve na stadionu u Kataru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)