NIŠANI UPERENI U MEDALJE: Srbija u najjačem sastavu učestvuje na EP u streljaštvu

Novosti online

24. 03. 2022. u 18:02

CILj je "upucati" medalju. U Norveškom gradu Hamaru, od petka do nedelje, održaće se Evropsko prvenstvo u streljaštvu za seniorke i seniore.

НИШАНИ УПЕРЕНИ У МЕДАЉЕ: Србија у најјачем саставу учествује на ЕП у стрељаштву

FOTO: OKS

Srbija će na šampionatu nastupiti u najjačem sastavu, a u sve četiri dispcipline imaćemo po tri takmičara.

U muškoj konkurenciji u disciplini puška sastav čine: Milutin Stefanović, Milenko Sebić i Lazar Kovačević, dok u će u pištolju nastupati: Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov.

Kod žena u pušci nadmetaće se: Andrea Arsović, Sanja Vukašinović i Teodora Vukojević, a u pištolju: Zorana Arunović, Brankica Zarić i Jasmina Milovanović.

- Teško je prognozirati šta možemo da uradimo, ali činjenica je da su naši strelci u dobroj formi. Pripreme za EP su odradili po planu, a ohrabrenje su i dobri rezultati na prva tri međunarodna takmičenja ove godine, na gran-pri turnirima u Rušama i Osijeku, kao i na Svetskom kupu U Egiptu - optimista je šef stručnog štaba reprezentacije Srbije Dragan Donjević.

Prvog dana će se na vatrenoj liniji naći svi naši strelci, jer će biti održane kvalifikacije i finala u sve četiri pojedinačne discipline. Subota je rezervisana za nadmetanje miks parova, a u nedelju su na programu ekipna takmičenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati